Werken bij het Waterlandziekenhuis

Dichterbij dan je denkt

De regio waterland biedt een zeer aantrekkelijke woon- en werkomgeving met de voordelen van een landelijke ligging vlakbij Amsterdam. Het Waterlandziekenhuis is goed bereikbaar, van welke richting u ook komt zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Passie voor zorg

Medewerkers van het Waterlandziekenhuis onderscheiden zich door hun passie voor zorg. Stuk voor stuk zijn zij gedreven en bedreven om de patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Wat is de cultuur van ons bedrijf?

“De zorg blijft mensenwerk. En daar ligt nou juist onze kracht. We hebben immers deskundige zorgverleners, gedreven specialisten, goed organiserende managers en betrokken ondersteunende diensten.  Allen met liefde en passie voor hun vak.”

Investeren in medewerkers

Mensen maken het verschil. Daarom stimuleert het Waterlandziekenhuis haar medewerkers om op zoek te gaan naar hun persoonlijke passie zodat zij daarin kunnen uitblinken. Het ziekenhuis biedt medewerkers ruimte voor ontwikkeling door middel van uitdagende opdrachten, gerichte training en beloning op basis van prestaties. Onze Waterland Academie ondersteunt hierin, onder meer via een nieuw e-learning programma en op maat gemaakte (team)trainingen.

 

Het Waterlandziekenhuis is volop in beweging. We zijn daarom op zoek naar medewerkers die openstaan voor veranderingen en die mee willen bouwen aan een nieuwe toekomst.