Orthonet

Wat is Orthonet
Orthonet is een operatie- en revalidatieprogramma dat u wordt aangeboden als u behandeld wordt voor:
– een nieuwe knie
– een nieuwe heup
– een voorste kruisbandoperratie
– een meniscusoperatie
– een kijkoperatie van de schouder

Aangesloten praktijken
Een samenwerkingsverband van verschillende fysiotherapiepraktijken in de regio Waterland, de afdeling Orthopedie van het Waterlandziekenhuis en Combined Quality Care verzorgen voor u het Orthonet operatie- en revalidatieprogramma.
Let op: om deel te nemen aan dit Orthonet revalidatieprogramma is het noodzakelijk dat u gaat revalideren in een bij Orthonet aangesloten fysiotherapiepraktijk. Daar zijn de middelen aanwezig om u het programma te kunnen aanbieden.

Casemanagers
Op de 2e verdieping van het Waterlandziekenhuis volgt u samen met uw casemanager het revaliatieproces met behulp van testapparatuur en gerichte vragenlijsten. De casemanager is een gespecialiseerde fysiotherapeut die nauw contact onderhoudt met de orthopeed en uw behandelend fysiotherapeut.

Tarieven en vergoedingen
Indien u er voor gekozen heeft om deel te namen aan het Orthonet revalidatieprogramma zijn de volgende kosten en vergoedingen van toepassing.

Contact en openingstijden
Het testcentrum van KernKinetics bevindt zich op afdeling D2 in het Waterlandziekenhuis, bereikbaar op telefoonnummer (0299) 457 939 of per e-mail: kernkinetics@kernpraktijken.nl
De openingstijden van het testcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

De afdeling Orthopedie van het Waterlandziekenhuis is bereikbaar op telefoonnummer (0299) 457 132.
Meer informatie over de afdeling Orthopedie van het Waterlandziekenhuis vindt u hier.