Ziekenhuis Panel: uw mening telt

Via het ‘klantenpanel’ onderzoeken het Waterlandziekenhuis en het Westfriesgasthuis enkele keren per jaar wat patiënten en bezoekers van ons vinden. Wat is voor u belangrijk als u een ziekenhuis bezoekt? Wat stelt u op prijs? Wat juist helemaal niet? Ook leggen we graag nieuwe ideeën of diensten aan u voor. Door uw mening te geven, krijgen wij waardevolle informatie en kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren.

Voor wie?
Iedereen die weleens als patiënt of bezoeker in het Waterlandziekenhuis of Westfriesgasthuis is geweest, kan zich aanmelden bij het Ziekenhuis Panel. Als panellid vragen wij u enkele keren per jaar om met ons mee te denken. U ontvangt via uw e-mailadres een korte vragenlijst. U kunt per keer beslissen of u wilt meedoen. Na afloop sturen we u een mail met de resultaten van het onderzoek.

Hoe meld ik me aan?
Ga naar het aanmeldingsformulier.
Uw deelname aan het internetpanel is anoniem. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld door I&O Research, het onderzoeksbureau dat het Ziekenhuis Panel beheert.