Wij zoeken vrijwilligers

Een ziekenhuisbezoek is altijd spannend: waar moet je zijn, hoe zal het gaan, moet je wachten? Onze vrijwilligers helpen onder andere bij het vinden van de juiste poli, schenken koffie tijdens het wachten en bieden ondersteuning aan de professionals door het vervoeren van patiënten.

Samen met 160 andere vrijwilligers zorgt u ervoor dat het Waterlandziekenhuis een gastvrij en klantvriendelijk ziekenhuis blijft. Wij hebben diverse mogelijkheden om als vrijwilliger in het Waterlandziekenhuis te werken, zoals:
• Op de verpleegafdelingen extra aandacht aan de patiënten besteden en de bloemen verzorgen
• Op de poliklinieken koffie/thee serveren
• Gastvrouw in de centrale hal
• Begeleiden van ouders van kinderen naar de operatiekamer
• Vervoer van patiënten naar een onderzoek of operatiekamer
• Transportservice naar onze locatie in Volendam
• De lectuur voor patiënten verwisselen

Heeft u interesse om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij het Waterlandziekenhuis? Stuur een e-mail naar aanmelden@wlz.nl. Vrijwilligerscoördinator Marianne van Os nodigt u dan graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we meer vertellen over de mogelijkheden en de inhoud van de taken.