Veelgestelde vragen over werken & leren

Hoe lang moet ik wachten op antwoord?

Binnen drie weken na sluitingsdatum van de vacature, wordt u geïnformeerd over het verdere verloop van de procedure.

Ik heb een open sollicitatie gestuurd. Hoe gaat het verder?

Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen. Dit betekent dat u geen reactie van ons ontvangt. Wanneer u echter als eerste op de hoogte gesteld wilt worden van onze vacatures, kunt u een job alert aanmaken. U ontvangt dan via uw email een melding. Een job alert kunt u aanmaken via open sollicitatie.

Ik wil een open sollicitatie sturen. Hoe doe ik dat?

Ik ben arts assistent en wil graag soliciteren op een ANIOS vacature.

Sollicitaties voor arts assistenten worden in het Waterlandziekenhuis niet in behandeling genomen. Waneer u echter als eerste op de hoogte gesteld wilt worden van onze vacatures, kunt u een job alert aanmaken. U ontvangt dan via uw email een melding. Een job alert kunt u aanmaken via open sollicitatie.

Hebben jullie een flexpool?

Ja het Waterlandziekenhuis heeft een eigen flexpool.