Apotheek Waterland (24-uurs apotheek)

De 24-uurs Apotheek Waterland is gevestigd in het Waterlandziekenhuis. De apotheek werkt samen met alle apotheken in het verzorgingsgebied Waterland.

De 24-uurs Apotheek is bereikbaar via telefoon: (0299) 457 900 fax: (0299) 457 950 of e-mail: 24uur@purmerendse-apotheken.nl. Website: http://www.24uursapotheekwaterland.nl/

Wanneer naar de 24-uurs apotheek Waterland?

U kunt hier na uw ziekenhuisontslag, polikliniekbezoek of bezoek aan de Spoedpost  uw geneesmiddelen direct ophalen. Ook is het mogelijk om, bijvoorbeeld na sluitingstijd van uw eigen apotheek, uw medicatie hier op te halen.

Openingstijden

U kunt met uw recept terecht van maandag tot en met zaterdag van 08.00 – 20.00 uur.
Voor spoedrecepten kunt u dagelijks, 24 uur per dag, terecht.

Vragen over voorgeschreven medicijnen?

Heeft u vragen over de voorgeschreven medicijnen tijdens uw polibezoek? Op www.apotheek.nlkunt u makkelijk per geneesmiddel gebruikersaanwijzingen en bijwerkingen opzoeken. Is uw vraag niet (voldoende) beantwoord? Dan kunt u contact opnemen met de 24-uurs apotheek. De 24-uurs Apotheek is bereikbaar via telefoon: (0299) 457 900 of e-mail: 24uur@purmerendse-apotheken.nl.

Veilige medicijnen verstrekking

De computer van de 24-uurs Apotheek Waterland is gekoppeld met de computers van de samenwerkende apothekers. Hierdoor zijn al uw medicatiegegevens bij de 24-uurs Apotheek bekend. Op deze wijze zorgen wij voor uw veiligheid.