Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis stimuleert mensgerichte zorg in het Waterlandziekenhuis en verhoogt de maatschappelijke betrokkenheid van de inwoners uit de regio Waterland met het Waterlandziekenhuis.

Het Waterlandziekenhuis zet zich dagelijks in voor kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg. De hiervoor gewenste aanvullende middelen en faciliteiten zijn niet altijd via de reguliere financiering te bekostigen. In zo’n situatie doen wij een beroep op de Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Deze stichting zet zich in voor de realisatie van patiëntgerichte projecten die passen binnen de visie van het Waterlandziekenhuis. Dit wordt gedaan door aanvullende middelen te werven in de vorm van geld, natura of immateriële steun.

Het bestuur bestaat uit vier enthousiaste ondernemers met een hoge maatschappelijke betrokkenheid met de regio Waterland en het Waterlandziekenhuis. Daarbij wordt de stichting ondersteund door diverse vrijwilligers en medewerkers van het Waterlandziekenhuis.

• Wiebe Willig, voorzitter
    Directeur Henri Willig Group – Katwoude
  • Hannie Sennef, bestuurslid
    Directeur-eigenaar Cattrading – Katwoude
  • Ester Rood, secretaris
    Secretaris raad van bestuur Waterlandziekenhuis – Purmerend

Lopende projecten:
Muurdecoratie op de afdeling Longgeneeskunde
Dagcentrum Oncologie

Reeds gerealiseerde projecten:
Hometrainer voor de kinderafdeling
Buitenspeelplaats kinderpolikliniek
Webcams op afdeling Neonatologie
Palliatieve kamer op de afdeling Interne/Oncologie
Bedfiets voor patienten op de Intensive Care
Familiekamer op de afdeling Cardiologie

Helpt u mee?

U kunt meehelpen door middel van een eenmalige gift, een structurele gift of doneren in natura. Daarbij kunt u doneren aan een project of aan de stichting in het algemeen.

• Eenmalige of structurele gift op rekeningnummer NL52 RABO 01474.39.604 (Rabobank)
  • Doneren in natura

Heeft u vragen? Stel ze ons via het e-mailadres vrienden@wlz.nl.

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis
1440 AG Purmerend

Rabobank:           NL52 RABO 01474.39.604
KvK:                    37142840
BTW-nr:                8197.29.474.B01
ANBI nummer:        819729474

Volg ons op Facebook!

Het laatste nieuws over Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis vindt u ook op Facebook.

Uw gift is goud waard

Stichting Vrienden het Waterlandziekenhuis – statuten