Vermijd dure verrassingen in 2015!

Het einde van het jaar is voor velen de tijd om kritisch naar de zorgverzekering te kijken. Krijgt u wel uw volledige zorgkosten in het Waterlandziekenhuis vergoed?

Vóór 1 februari 2015 kunt u nog overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij of een ander type polis. De bestaande polis moet dan vóór 1 januari 2015 worden opgezegd.

Voorkomen is beter dan genezen
Wij willen u erop attenderen dat met uw huidige zorgverzekering mogelijk uw ziekenhuiskosten en geneesmiddelen voor 2015 niet volledig worden vergoed. Ook als u zelf uw polis niet heeft gewijzigd, kunnen de polisvoorwaarden voor 2015 toch door de verzekeraar zijn aangepast.

Zo bepaalt de verzekeringsmaatschappij steeds vaker bij welke zorgverlener u wel en niet terecht kunt. Het kan dus voorkomen dat u niet in uw eigen vertrouwde ziekenhuis of apotheek terecht kunt. In dat geval bent u verplicht (een groot deel van) de kosten zelf te betalen en komt u voor een dure verrassing te staan.

Controleer daarom van tevoren goed of alle behandelingen in het Waterlandziekenhuis voor u volledig vergoed worden. Bij uw verzekeringsmaatschappij kunt u navragen wat uw polis allemaal biedt, met welk ziekenhuis zij een contract heeft afgesloten voor 2015 en of uw polis is geselecteerd.

Alle informatie over uw zorgkosten.

Zie hier alle nieuwsberichten.