Informatieavond over snurken en slaapproblemen

In samenwerking met de Apneuvereniging organiseert het Waterlandziekenhuis  op 27 mei  een informatieavond voor mensen met klachten als snurken, vermoeidheid en slecht slapen.

Het is belangrijk om klachten te onderkennen en specialistische hulp in te schakelen. Daar helpen wij u graag bij. In Nederland lopen namelijk minimaal 250.000 mensen rond met OSAS die nog niet onder behandeling zijn, omdat zij niet weten dat zij deze aandoening hebben. In het Waterlandziekenhuis werken KNO artsen, longartsen, neurologen, kaakchirurg en verpleegkundig specialisten samen om u zo goed mogelijk te helpen.

De meeste bekende slaapgerelateerde aandoening is OSAS (Obstructief Slaap Apneu Syndroom). Mensen met deze aandoening hebben tijdens hun slaap ademstilstanden van ten minste 10 seconden. Zijn het meer dan vijf ademstilstanden per uur, dan spreekt men van OSAS. Mensen met OSAS hebben onder andere klachten als extreme vermoeidheid, gebrek aan energie, overmatige slaperigheid overdag, concentratie problemen of hoofdpijn bij het ontwaken.

Herkent u bovenstaande klachten? Dan bent u er misschien één van.

Wilt u meer weten over de slaapgerelateerde aandoening en de behandeling hiervan, kom dan naar de informatieavond op maandag 27 mei 2013, 19.00 uur  (de zaal is open vanaf 18.30 uur).
Locatie: Waterlandziekenhuis, Multifunctionele ruimte op de 1e etage

Aanmelden verplicht
In verband met beperkte ruimte is het verplicht dat u zich aanmeldt. Dit kunt u doen per mail via patientenservice@wlz.nl (onder vermelding van patiënten voorlichtingsavond 27 mei) of telefonisch via (0299) 457 999.

Zie hier alle nieuwsberichten.