Heeft u uw nieuwe zorgpolis al gecontroleerd?

Het einde van het jaar is voor velen de tijd om kritisch naar de zorgverzekering te kijken. Krijgt u wel uw volledige zorgkosten in het Waterlandziekenhuis vergoed?

Voorkomen is beter dan genezen
Wij willen u erop attenderen dat met uw huidige zorgverzekering mogelijk uw ziekenhuiskosten en geneesmiddelen voor 2016 niet volledig worden vergoed. Ook als u zelf uw polis niet heeft gewijzigd, kunnen de polisvoorwaarden voor 2016 toch door de verzekeraar zijn aangepast. Controleer daarom van tevoren goed of alle behandelingen in het Waterlandziekenhuis voor u volledig vergoed worden. Bij uw verzekeringsmaatschappij kunt u navragen wat uw polis allemaal biedt en met welk ziekenhuis er een contract is afgesloten.

Overstappen?
Vóór 1 februari 2016 kunt u nog overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij of een ander type polis. De bestaande polis moet dan vóór 1 januari 2016 worden opgezegd.

Meer weten?
Meer informatie over de kosten en vergoedingen van ziekenhuisbehandelingen vindt u hier.
Voor hulp bij de keuze van een andere polis of zorgverzekering verwijzen wij u naar de website van de NPCF. Hier vindt u een keuzegids en een checklist.